ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİNİ ÇANAKKALE İLÇELERİNDE ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE

Fakültemizde yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının  2016 – 2017 Akademik Yılı 2. Döneminde Öğretmenlik Uygulaması Dersi okutulacaktır. Bu dersin uygulaması Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından denetlenen özel öğretim kurumlarında yapılacaktır.

Bu dersin uygulaması her hafta 6 (altı) saat uygulama okullarında ve teorik kısmı ise haftada 2 (iki) saat Fakülte Uygulama Öğretim Elemanları ile programda belirtilen gün saat ve yerde fakültemizde yapılacaktır. Geçerli mazeretleri nedeniyle bu dersin uygulamasını Çanakkale İli Merkez İlçede yapamayacak, Çanakkale ilçelerinde yapma durumunda olan kursiyerlerin gerekçelerini dilekçelerinde belirtmek koşuluyla dilekçelerini 14.08.2017 tarihine kadar, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna vermeleri gerekmektedir.

Çanakkale ili dışında bu dersin uygulamasının yapılması mevzuat olarak mümkün değildir.

Öğretmenlik Uygulaması dersinin, uygulama kısmını Çanakkale Merkez İlçede yapacak kursiyerlerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Dilekçe Örneği için TIKLAYINIZ

06 Ağustos 2017, Pazar