PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINDA CORONA VİRÜSÜ NEDENİYLE EĞİTİM-ÖĞRETİME ARA VERİLMİŞTİR.

Üniversitelerin 16 Mart tarihinden itibaren tatil ilan edilmesi nedeniyle formasyon programı bu hafta sonu dahil olmak üzere 3 hafta ötelenmiştir. Derslerin telafisi ile ilgili duyuru gelişmelere göre ilerleyen haftalarda formasyon web sayfasından ilan edilecektir.

Öğretmenlik uygulaması dersleri de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda gerçekleştirildiği için gelişmeler çerçevesinde revize edilecektir.

12 Mart 2020, Perşembe