PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINDA DAHA ÖNCEKİ DÖNEMLERDE BAŞARISIZ OLUNAN FORMASYON DERS KAYITLARI

Formasyon programında daha önceki dönemlerde başarısız olunan ve tekrar alınmak istenilen derslere uzaktan eğitim yoluyla devam etmek isteyen öğrencilerin hangi dersi almak istediklerine ilişkin dilekçeyi ve ilgili ders ücretinin dekontunu 22 Nisan 2020 Çarşamba gününe kadar alparslan17@gmail.com adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Ders ücreti kredi başına  80 TL. olup iki saatlik dersler için 160 TL, 4 saatlik dersler için 320 TL’dir.

İBAN NO: TR480001002294121577485039 – Ziraat Bankası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Şubesi -  Açıklamaya T.C. kimlik no ile ders ücreti olduğunun belirtilmesi ve dekontun alparslan17@gmail.com adresine ulaştırılması gerekmektedir.)

Derse devam zorunluluğu olmayan öğrenciler sadece derslerin sınavlarına katılabilir, devam zorunluluğu olan öğrenciler ise derslere uzaktan eğitim kapsamında online olarak katılabilir.

Derslere kayıtlanacak olan öğrencilerin, başarısız oldukları derslere kayıtlanmaları için, ilgili grupta ders veren öğretim elemanları ile temasa geçerek sisteme ilişkin giriş kodunu almaları veya öğretim üyesi tarafından sisteme eklenmeleri gerekmektedir.

İlan edilen akademik takvimde final ve bütünleme sınav tarihleri belirtilmemiştir. Bu konuda ilerleyen süreçte gelişmelere göre duyurular yapılacaktır. Uzaktan eğitimde derslere katılmak isteyenlerin ise izleyeceği yol hakkında duyuru formasyon web sayfasında yer almaktadır.

Akademik takvimde 02 Mayıs 2020 tarihi ara sınav (vize) haftası olarak belirtilmiştir. Sınavın nasıl ve ne şekilde yapılacağına ilişkin olarak dersten sorumlu öğretim elemanıyla mutlaka iletişime geçilmesi gerekmektedir.

10 Nisan 2020, Cuma