ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİNİ ALANLARIN MEZUNİYET veya ÖĞRENCİ BELGESİ GÖNDERMESİ

Çanakkale İl Milli Müdürlüğü’nün 25.09.2020 tarihli yazısı ile, Fakültemiz bünyesinde 2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı olan ve  "Öğretmenlik Uygulaması" dersini alan kursiyerlerden bir yükseköğretim kurumundan mezun olanların "mezuniyet belgelerinin", öğrenimine devam edenlerin ise "öğrenci belgelerinin" gönderilmesi istenmiştir.

Mezun durumda bulunan kursiyerlerin mezuniyet belgelerini, öğrenimine devam eden kursiyerin ise öğrenci belgelerini  "alparslan17@gmail.com" e-posta adresine veya Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na 05 Ekim 2020 mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

* İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, belgelerini göndermeyen kursiyerlere "Öğretmenlik Uygulaması" dersi verilmeyeceği bildirilmiştir.

Not: Mezun durumda olanlar mezuniyet belgelerini e-devlet üzerinden, Öğrenimine üniversitemizde devam eden öğrenciler ise öğrenci belgelerini e-devlet veya ÜBYS üzerinden alabilirler.

01 Ekim 2020, Perşembe